GRÄSKLIPPNING OCH UNDERHÅLL AV GRÄSMATTA
Vi gör det bättre

Gräsklippning och underhåll av gräsmattan innebär en del professionellt arbete som ni inte visste fanns, medan vissa av aktiviteterna är saker ni kan göra själva eftersom de är ganska enkla. Om det finns något ni inte kan göra, eller om ni inte riktigt vet hur man fixar det, bara hör av er till oss. Vi är proffs, och vi hjälpa er att underhålla er gräsmatta. Det finns olika gräsmattetjänster vi tillhandahåller. Dessa inkluderar;

HÄCKKLIPPNING

Det är viktigt att klippa häcken, men det är också viktigt att inte förstöra häcken under klippningen.

Oavsett om det är en häck i trädgården eller en formell häck, så vet vi när och hur vi kan trimma den åt er. Medan trädgårdshäckar inte kräver så frekvent klippning, kräver formella häckar klippning lite oftare. Vi har all utrustning som krävs för att ge en perfekt klippning. Vårt team har kunskap om olika typer av häckar, hur de ska trimmas, metoderna som ska användas och de använder bästa möjliga utrustning.

RENSNING AV OGRÄS OCH BESKÄRNING

Trimning och beskärning är helt annorlunda men båda måste göras för att växterna ska kunna växa ordentligt.

Beskärning är som trimning, men vid beskärning tar man bort döda delar av växten eller en trasslig del som bromsar tillväxten. Dessa delar avlägsnas för att ge växten ska må bra. Rensning av ogräs handlar däremot om att ta bort oönskade växter från din trädgård. Ibland kan ogräs växa över växter, vilket orsakar en långsam eller hämmad tillväxt. Vi erbjuder de bästa beskärnings- och ogräsrensningstjänsterna ni behöver för er trädgård, med den bästa utrustningen.

PLANTERING

Vi erbjuder de bästa planteringsteknikerna

Plantering verkar ganska lätt, men det kan vara mycket mer arbete än man tror när man väl börjar plantera de växter man vill ha. Man måste för det första ha en plan för hur trädgården ska se ut och vilken plats varje växt ska ha. Man måste också förbereda jorden, då man inte vill gå miste om resultatet från ett bra frö, och sedan plantera det på ett korrekt sätt för att få bästa möjliga resultat. Lämna stressen och professionalismen till oss. Allt ni behöver göra är att ge oss en uppfattning om vad ni vill, så planterar vi.

HÖGTRYCKSTVÄTT

Få skinande rena tegelstenar och stengångar igen

Allt eftersom tiden går får tegelstenar, stengångar och uteplatser lager av mossa och rester från trädgården på sig som blir hala när det har regnat eller töat. Högtryckstvätt är det bästa beslutet du kan ta för att få bort all mossa och smuts från dina tegelstenar, stengångar eller uteplatsen. Ni slipper stressen av att behöva tvätta av dem med en borste. Högtryckstvätten hjälper till att återställa era tegelstenar, stengångar eller uteplats till det ursprungliga utseendet. Vi har utrustningen för det perfekta jobbet. Allt vi behöver från er är tillgång till el och vatten.

TRÄDGÅRDSRENSNING

En ovårdad och rörig trädgård kan ge er trädgård ett mindre tilltalande utseende för dig eller dina besökare.

Det är normalt att en trädgård växer sig ovårdad om man inte håller koll, men när det händer är lösningen att rensa trädgården, även kallat trädgårdsunderhåll. Våra professionella tjänster inkluderar;

  • Borttagning av trä. Alla typer av oönskade skogar kommer att tas bort
  • Trädgårdsavfall eller skräp
  • Borttagning av möbler som orsakar smuts i trädgården
  • Allmänt avfall såsom plast, papper, elektronik, apparater och så vidare
adult-alluring-attractive-2878786