Snö är vackert, men när det börjar bli tungt och blockerar alla möjliga uppfarter eller trottoarer blir det en störningsfaktor. Dessa är snöröjningstjänsterna som vi tillhandahåller:

road-perspective (1)

SNÖRÖJNING PÅ UPPFART

Snöröjning på uppfarten är en av de tuffaste sakerna att behöva göra på vintern.

Det blir mer och mer varje dag, och innan man vet ordet av det är man ute på uppfarten med sin snöskyffel. Att skyffla stora mängder snö från uppfarten kan vara tidskrävande och kan leda till ryggsmärta. Med den perfekta utrustningen tar vi bort all snö från er uppfart.

person-walking

SNÖRÖJNING PÅ GÅNGVÄGAR

Gångvägar är en viktig del av en fastighet, och dessa måste hållas snöfria.

När gångvägar är täckta kan det orsaka många olika former av förödelse för vem som helst i hushållet. Täckta gångvägar kan göra att man faller, glider eller halkar, vilket kan orsaka allvarliga skador. För att undvika dessa farliga situationer, kontakta oss och låt oss fixa era gångvägar. Vi erbjuder de bästa metoderna för att skyffla bort snön från er gångväg och ni kan vara säkra på att er fastighet är säker.

fire-alarm

AKUT SNÖRÖJNING

Vädret kan vara oförutsägbart ibland under vintern.

När du fastnar i ditt hem eller på uppfarten på grund av snön svarar vårt team på akuta snöröjningar, oavsett tid på dygnet. Behövs vår hjälp vid nödsituationer kommer våra tjänster alltid att vara till hands för er. Våra akuta snöröjningstjänster inkluderar snöröjning på:

  • Uppfarter
  • Gångvägar
  • Trottoarer
walking

SNÖRÖJNING PÅ TROTTOAR

Om snö på trottoaren utanför ert hus/fastighet inte tas bort kan det skapa missnöje.

Snö på trottoaren kan också göra din fastighet otillgänglig för er eller era besökare. Som husägare eller hyresvärd finns det ett behov för er att skyffla bort snön från trottoaren. Vi hjälper er att ta bort all snö från trottoaren så att ni kan få ett säkrare och mer inbjudande hem. Vi ser till att din trottoar är snöfri.

Har några frågor?