Vårt team erbjuder dig effektiv restaurangstädning varje gång.
När kockarna lägger ner sina verktyg, underhållningen slutar i klubben, eller när den sista kunden lägger ner sina bestick, är det vår tur att utföra vår plikt. Vår städpersonal kommer in och ger er den perfekta rengöringen för ert kök, barer, bord, golv, dansgolv och varje litet hörn som behöver rengöras. Vårt team ser till att ditt företagsimperium är redo och som nytt för arbetet dagen efter.
Vad ingår i en Restaurangstädning?
KÖK
• Sopning och moppning av golv, inklusive golven i torra förvaringsutrymmen
• Sanering av alla bänkskivor och metallytor
• Tvätta av och ta bort matpartiklar från utrustning ytor
• Tvätt av väggarna
• Tömning av skräp och återvinningsbart material
• Avfettning av utsugskåpor och fläktar
• Grundlig rengöring av utrustning, inklusive ugnar, spisar, kastruller och stekpannor
• Rengöring av eventuella filter på utrustningen
• Spola golvavlopp med avloppsrengöringsmedel
BADRUM
- Sopning och moppning av golv
- Tömma papperskorgen
- Fylla på pappersprodukter och tvål
- Sanering och grundlig rengöring av ytor, inklusive toalett, bänkskivor och handfat
- Tvätt av väggarna
MATSAL OCH LOBBY
- Dammsugning, sopning och/eller moppning av golven
- Damma av hörn, ytor och lampor
- Rengöring av bordsskivor
- Rengöring av stolar och bås
Betydelsen av att hålla din restaurang ren
Första intrycket
Om de synliga områdena i din restaurang verkar vara smutsiga, kommer kunderna troligtvis att anta att resten av din restaurang också är smutsig eller ohygienisk. Ett dåligt första intryck av ett orent område kan få kunder att lämna din restaurang utan att ens prova din mat.
Respekt från Anställda
Om du inte erbjuder dina anställda en ren och bekväm arbetsmiljö kan det snabbt skapa fientlighet och brist på respekt för dig och ditt företag.
Hälsoinspektioner
Om de synliga områdena i din restaurang verkar vara smutsiga, kommer kunderna troligtvis att anta att resten av din restaurang också är smutsig eller ohygienisk. Ett dåligt första intryck av ett orent område kan få kunder att lämna din restaurang utan att ens prova din mat.
Korskontaminering
Om fläkthuvarna inte är avfettade eller ytorna inte är rengjorda från matpartiklar, kan oönskade partiklar enkelt hamna i maten som ni serverar till kunderna.
Recent posts
- Ett enkelt sätt att rengöra fönster February 11, 2021
- Tips för julstädning November 14, 2020
- Hur tar man bort kalk? August 20, 2020
- Desinfektionsmedel: Isopropylalkohol eller väteperoxid? August 9, 2020
- 8 Magiska naturliga rengöringsingredienser July 20, 2020
- 5 Sätt att hålla din trädgård frisk July 12, 2020
- 5 Rengöringstips för husdjursägare July 8, 2020
- Röran kan leda till stress: Skäl och åtgärder July 5, 2020