Vårt team erbjuder dig effektiv restaurangstädning varje gång.

När kockarna lägger ner sina verktyg, underhållningen slutar i klubben, eller när den sista kunden lägger ner sina bestick, är det vår tur att utföra vår plikt. Vår städpersonal kommer in och ger er den perfekta rengöringen för ert kök, barer, bord, golv, dansgolv och varje litet hörn som behöver rengöras. Vårt team ser till att ditt företagsimperium är redo och som nytt för arbetet dagen efter.

Vad ingår i en Restaurangstädning?

KÖK

• Sopning och moppning av golv, inklusive golven i torra       förvaringsutrymmen
• Sanering av alla bänkskivor och metallytor
• Tvätta av och ta bort matpartiklar från utrustning ytor
• Tvätt av väggarna
• Tömning av skräp och återvinningsbart material
• Avfettning av utsugskåpor och fläktar
• Grundlig rengöring av utrustning, inklusive ugnar, spisar, kastruller och stekpannor
• Rengöring av eventuella filter på utrustningen
• Spola golvavlopp med avloppsrengöringsmedel

BADRUM

  • Sopning och moppning av golv
  • Tömma papperskorgen
  • Fylla på pappersprodukter och tvål
  • Sanering och grundlig rengöring av ytor, inklusive toalett, bänkskivor och handfat
  • Tvätt av väggarna

MATSAL OCH LOBBY

  • Dammsugning, sopning och/eller moppning av golven
  • Damma av hörn, ytor och lampor
  • Rengöring av bordsskivor
  • Rengöring av stolar och bås

Betydelsen av att hålla din restaurang ren

Första intrycket

Om de synliga områdena i din restaurang verkar vara smutsiga, kommer kunderna troligtvis att anta att resten av din restaurang också är smutsig eller ohygienisk. Ett dåligt första intryck av ett orent område kan få kunder att lämna din restaurang utan att ens prova din mat.

Respekt från Anställda

Om du inte erbjuder dina anställda en ren och bekväm arbetsmiljö kan det snabbt skapa fientlighet och brist på respekt för dig och ditt företag.

Hälsoinspektioner

Om de synliga områdena i din restaurang verkar vara smutsiga, kommer kunderna troligtvis att anta att resten av din restaurang också är smutsig eller ohygienisk. Ett dåligt första intryck av ett orent område kan få kunder att lämna din restaurang utan att ens prova din mat.

Korskontaminering

Om fläkthuvarna inte är avfettade eller ytorna inte är rengjorda från matpartiklar, kan oönskade partiklar enkelt hamna i maten som ni serverar till kunderna.

Vi är på väg mot jul igen. Du är upptagen med att leta efter presenter...
Under tiden kan kalk byggas upp ganska enkelt och kan göra att köks- och badrumsarmaturer,...
Det finns olika typer av patogener som bakteriesvampar och virus som sprider infektion och sjukdomar...
I de vanliga rengöringsprodukterna som vi använder hemma kan det finnas många ingredienser närvarande som...
Trädgårdsskötsel kräver mycket hårt arbete, vård och tid av dig. Det är ganska nedslående att...