Fönsterputs

    Ingenting är så lugnande som att vakna på morgonen och se solskenet genomditt perfekt rengjorda fönster.

Om ni vill putsa era fönster på egen hand bör ni vara beredda på att offra en hel del av er tid eftersom fönsterputsning tar lång tid. Ofta slutar det med att man har vattenfläckar eller att det är randigt på grund av såpvatten på fönstret, vilket är varför ni borde anställa en professionell fönsterputsare.

VI ÄR EXPERTER

Vi är proffs inom vårt område och vi är ett team som arbetar tillsammans för att uppnå vårt mål. Med våra många års erfarenhet inom denna bransch är vi stolta över att säga att vi erbjuder enastående städ- och trädgårdsarbete

VI ÄR HELT FÖRSÄKRADE

Våra kunder är vår prioritet och vi tar dem inte för givet. Vi är ett fullt försäkrat företag så att ni har inte ska behöva oroa er.

100% GARANTERAD BELÅTENHET

Med våra års erfarenhet är vårt mål att tillfredsställa våra kunder. Vi anstränger oss för att ge er ett rent och bra resultat. Om ni inte är nöjda med vårt jobb kan ni alltid be oss komma tillbaka

Detta behöver ni göra innan vi putsar era fönster

  • Ge oss information om era fönster. Vi vill veta vilken typ av fönster det är, var det ligger, om det har några skador såsom sprickor, hur länge fönstret har suttit där, och om fönstret har behandlats eller sprayfärgats tidigare. Denna information är till för att vårt städteam ska veta vilka redskap de ska ta med sig.
  • En annan sak vi behöver är information om byggnaden, som hur många fönster ni vill ha putsade, och vilken tid som passar er.
  • Allt ni behöver göra är att förbereda era fönster innan vårt städteam kommer. Om ni har några saker på fönsterbrädan eller mycket nära fönstret behöver ni bara flytta på dem.
  • Oavsett om det handlar om fönsterputsning på kommersiella byggnader eller på bostäder kommer våra erfarna och välutbildade fönsterputsare att ge er de bästa tjänsterna genom att använda sina flera års erfarenhet tillsammans med den bästa utrustningen. Det kan aldrig gå fel med professionella fönsterputsare.

Oavsett om det handlar om kommersiell rengöring eller hushållsstädning, kommer våra erfarna och välutbildade fönsterrengörare att ge dig de bästa tjänsterna genom att använda deras års erfarenhet och bästa utrustning. Du kan aldrig gå fel med professionella fönsterrengörare.