Kommersiell rengöring

Att tillhandahålla en ren miljö är en nyckelkomponent i en modern och effektiv organisation. Renlighet är av största vikt för ett företags varumärkespersoner och kunduppfattning.

 


Restaurangstädning
                            Kontorsstädning

Supermarknadstädning                        Butikens städning

 

Bostadsrengöring

Behöver du en professionell piga för att hjälpa dig med regelbunden / allmän städning av ditt hem? Flyttar du ur ditt hus eller flyttar du in i ett nytt hus? Eller kanske du bara vill att ditt hus ska genomgå djup rengöring? Se inte längre, vi är här för att göra jobbet åt dig

             Hemstädning                   Flyttstädning

 

Gräsmatta och trädgårdsskötsel och klippning involverar professionellt arbete som du inte visste att det fanns medan vissa av de andra aktiviteterna är vad du kan göra själv eftersom de är ganska enkla. Om det finns något du inte kan göra, eller om du har liten eller ingen aning om hur du fixar det, gå bara till oss. Vi är professionella som du kan ringa för att hjälpa dig att underhålla din gräsmatta / trädgård. Det finns olika gräsmattortjänster som vi tillhandahåller.

Snö är vackert, men när det börjar bli tungt och blockerar alla möjliga uppfarter eller trottoarer blir det en störningsfaktor. Vi tillhandahåller följande tjänster under snöborttagning:

  • Uppfart snöborttagning
  • Gångväg snöröjning
  • Trottoar snöröjning

Om du vill rengöra fönstret på egen hand bör du vara redo att offra en hel del av din tid eftersom fönsterrengöring tar mycket tid. Ofta hamnar du med vattenfläckar och randigt såpvatten i fönstret, varför du bör anställa en professionell fönsterrengörare från Swed Prime.