På SwedPrime letar vi alltid efter sätt att förbättra din övergripande upplevelse och göra de små sakerna lite enklare för dig så att du har lite mer tid att njuta av de saker du älskar.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att tillfredsställa våra kunder och ge dem valuta för pengarna.Vi är fast beslutna att bygga ett varaktigt förhållande med våra kunder. Kundens förtroende för oss är mycket viktigt, varför vi strävar efter att ge kunderna städtjänster av bästa kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt för:

KVALITETSFÖRBÄTTRING

Vårt företag Swed Prime ABs uppdrag är att uppnå kundnöjdhet. Vi gör allt för att förbättra vår kunds totala upplevelse. Vi arbetar inte bara med kvalitet utan också på kundservice och för att göra varje interaktion med företaget till den bästa upplevelsen för dem.

BÄTTRE ARBETE

Vi tar lika hand om våra anställda som vi gör för våra kunder. Vi tror att kunden är nöjd när en anställd är det. Vi strävar efter att ge våra anställda en bra lön och andra sociala förmåner för att hjälpa dem att arbeta med en känsla av trygghet och sinnesro.

HÅLLBARHET

Vi är också bekymrade över inomhus- och utomhusmiljön. Därför strävar vi efter att använda miljövänliga produkter som är miljömärkta. Genom att göra det tar vi hand om våra anställda, kunder, deras hälsa och miljö också.

Våra städtjänster är grundliga, konsekventa och anpassade. Om du vill begära en specialtjänst, ändra ditt städplan eller hoppa över ett område i ditt hem som du inte använder ofta låt oss bara veta! Vi är glada att uppfylla varje begäran för att överträffa dina förväntningar.

På Swed Prime AB finns städ- och trädgårdstjänster tillgängliga varje vecka, varannan vecka, varje månad eller en gång. Alltså hur du väljer det. Med hjälp av vår utrustning och specialprodukter rengör Swed Prime teamet från vänster till höger, från topp till botten, så att inga detaljer förbises.

Vår Garanti

vårt mål på SwedPrime är att få 100% kundnöjdhet.
Inte tillfredsställd? Vi kommer att göra det igen.

tjänster av

hög kvalitet

Vi har kunnat upprätthålla ett kvalitetsresultat sedan företaget skapades. Vi erbjuder inte bara fantastiska tjänster till våra kunder; Vi har också kunnat upprätthålla en kvalitetsrelation med dem.

100%

belåtenhet

Med vår års erfarenhet är att tillfredsställa våra kunder vårt mål. Vi försöker ge dig ett rent och smart resultat. Om du inte är nöjd med vårt jobb kan du alltid ringa oss igen.

Miljövänligt

Rengöringsprodukter

Eftersom föroreningar inomhus normalt är högre än föroreningar utomhus tar vi dammavlägsning på allvar. Du behöver inte oroa dig för de metoder och produkter vi använder för att ta hand om din miljö, de är miljövänliga.

Fullt försäkrat

företag

Våra kunder är vår prioritering och vi tar dem inte för givet. Vi är ett helt försäkrat företag så du har inget att oroa dig för.