På SwedPrime letar vi alltid efter sätt att förbättra din totala upplevelse och göra de små sakerna lite lättare så att du har lite mer tid att njuta av de saker du älskar.

Vårt uppdrag är klart

Vårt uppdrag är att tillfredsställa våra kunder och ge dem valuta för pengarna. Vi arbetar kontinuerligt för:

KVALITETSFÖRBÄTTRING

Vårt företag SwedPrime ABs uppdrag är att uppnå kundnöjdhet. Vi gör allt för att förbättra vår kunds totala upplevelse. Vi arbetar inte bara med kvalitet utan också på kundservice och för att göra varje samspel med företaget till den bästa upplevelsen för dem.

BÄTTRE ARBETE

Vi tar lika hand om våra anställda som vi gör för våra kunder. Vi tror att kunden är nöjd när en anställd är det. Vi strävar efter att ge våra anställda en bra lön och andra sociala förmåner för att hjälpa dem att arbeta lyckligt och fredligt

HÅLLBARHET

Vi är också bekymrade över inomhus- och utomhusmiljön. Därför strävar vi efter att använda miljövänliga produkter som är miljömärkta. Genom att göra det tar vi hand om våra anställda, kunder, deras hälsa och miljö också.

Våra städtjänster är grundliga, konsekventa och anpassade. Om du vill begära en specialtjänst, ändra ditt städplan eller hoppa över ett område i ditt hem, låt oss bara veta! Vi är glada att uppfylla varje begäran för att överträffa dina förväntningar.

SwedPrime-rengöring och trädgårdsskötselstjänster finns tillgängliga varje vecka, varannan vecka, varje månad eller en gång. Vid varje besök dammar, vakuum, tvättar och sanerar ditt SwedPrime-team varje rum. Med hjälp av vår utrustning och speciellt formulerade produkter rengör de från vänster till höger, topp till botten, så att inga detaljer förbises.

Vår Garanti

Enkelt uttryckt är vårt mål på SwedPrime att få 100% tillfredsställelse i vår tjänst. Inget fint tryck. Inga asterisker. Inga problem.

Kvalitet i

leveranser

Vi har kunnat hålla fast vid ett kvalitetsresultat sedan skapandet av detta företag. Vi erbjuder inte bara fantastiska tjänster till våra kunder; Vi har också kunnat upprätthålla ett kvalitetsförhållande.

100%

belåtenhet

Med vår års erfarenhet är att tillfredsställa våra kunder vårt mål. Vi försöker ge dig ett rent och smart resultat. Om du inte är nöjd med vårt jobb kan du alltid ringa oss igen.

Miljövänligt

Rengöringsprodukter

Eftersom föroreningar inomhus normalt är högre än föroreningar utomhus tar vi dammavlägsning på allvar. Du behöver inte oroa dig för de metoder och leveranser vi använder för att ta hand om din miljö, de är miljövänliga.

Fullt försäkrat

företag

Våra kunder är vår prioritering och vi tar dem inte för givet. Vi är ett helt försäkrat företag så du har inget att oroa dig för.